42 equips jugaran el VI Catalana Occident Torneig de Reis de bàsquet

En aquesta edició del torneig organitzat per la UESC, 23 clubs d'arreu de Catalunya participaran en 7 competicions paral·leles en les categories preinfantil i infantil, tant en femení com en masculí

Un any més, el basquet ocuparà els pavellons del municipi durant la 6a edició del Catalana Occident Torneig de Reis, un torneig organitzat per la Unió Esportiva Sant Cugat. En ell, 42 conjunts en les categories preinfantil i infantil competiran entre el dijous 3 de gener i el divendres 4 per alçar-se campions a les instal·lacions de la ZEM Rambla del Celler.

Enguany, el torneig es disputarà en els nivells A, B i C i diferents equips de Catalunya estaran presents com el Joventut Badalona, el Club Basquet Granollers, la Secció Esportiva Santa Eulàlia o el Club Basquet Castelldefels. A més, l'equip amfitrió participarà amb 3 preinfantils masculins, 1 preinfantil femení, 2 infantils masculins i 1 infantil femení.

El primer dia de competició es disputarà la fase inicial, una fase que acabarà el divendres a les 11.30h. Des d'aquesta hora, es començaran a disputar els partits pel 5è i 6è lloc i pel 3r i 4t. Finalment, a partir de les 17h, es disputaran els enfrontaments decisius per certificar el vencedor la categoria. A més, a les 20.45h se celebrarà l'entrega de premis per a tots els equips finalistes.


Altres activitats


Paral·lelament al campionat, el divendres 4 de genera partir de les 12.45h, l'equip ASDI jugarà un partit amb integrants del primer equip. A més, el club organitzarà un servei de bar per a tots els assistents i com en la darrera edició, se celebrarà el sorteig d'una rifa amb obsequis de diferents comerços del municipi. Amb això, una part del recapte del torneig anirà destinat al Campus Índia de Vicente Ferrer, un campus on l'entitat santcugatenca col·labora durant l'estiu.

 
Comentaris

Destaquem