48 equips participen al 3x3 'Streetball' de la UESC

Ha estat l'acte central de la Diada de la UESC, que també ha comptat amb partits d'exhibició i un concurs de triples

La UE Sant Cugat ha organitzat aquest dissabte, 18 juny, la tradicional Diada de la UESC, que ha tingut com a acte més destacat el torneig 3x3 'Streetball' MICROGESTIÓ-Sant Cugat. Aquesta competició, que enguany arriba a la seva tercera edició, ha comptat amb la presència de 48 equips de les categories benjamí fins a sènior. Cada equip estava integrat per quatre jugadors.

El torneig s'ha hagut de disputar sota aixopluc per l'amenaça de la pluja que finalment ha fet acte de presència a dos quarts de cinc de la tarda. L'organització, preveient que la pluja podia interrompre la competició, ha decidit començar-la i acabar-la al pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler.

Els equips guanyadors han estat Fun Cic en la categoria benjamí-aleví mixte, Pomm en la categoria aleví masculí, Becamm en la categoria aleví femení, Els Bulls en la categoria infantil masculí, Warriors en la categoria infantil-cadet femení, Minabo de Kiev en la categoria cadet-juvenil masculí, The Old Rookies en la categoria sènior aficionat i Lockout en la categoria sènior masculí. També ha competit i guanyat l'equip ASDI Warriors.

Sònia Guivernau, presidenta de la Fundació UESC, ha destacat el caràcter social d'aquesta Diada de la UESC: "Per nosaltres és un orgull poder fer aquesta festa, una festa que va més enllà del bàsquet, que cohesiona el nostre club, amb molta implicació de jugadors i jugadores".

Diada de la UESC

La jornada s'ha iniciat puntualment a les 10 hores amb l'inici del torneig 3x3 'Streetball' i el partit entre la UESC-ASDI Silincode i un combinat de periodistes del TOT Sant Cugat, Premsa de l'Ajuntament i la UESC. El partit, molt igualat, ha finalitzat amb victòria de la UESC-ASDI Silincode. A continuació s'ha disputat el partit de pares/mares contra fills/filles, i a les 13 hores, el Partit de les estrelles femení.

A partir de les 17 hores, el pavelló 2 ha estat escenari del concurs de triples. Els guanyadors del concurs de triples han estat Marc Rothmayr en la categoria jove i Dídac Cuevas, en la categoria sènior. Hi han participat 55 jugadors. El concurs d'esmaixades no s'ha arribat a fer.

Després del lliurament de premis del torneig 3x3 'Streetball', els veterans també han disputat un partit amistós. La jornada ha acabat amb el sopar solidari en benefici de la Fundación Vicente Ferrer.

 
Comentaris

Destaquem