5 minuts fatídics condemnen al PHC Sant Cugat a sumar la primera derrota a casa

Les vermell-i-negres s'han avançat en el marcador, però s'han vist superades pel vendaval visitant de la 2a part

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sumat la primera derrota de la temporada com a local, després de caure 2 a 5 vers el CP Vila-sana, el dissabte 20 de novembre. Les santcugatenques han jugat una primera part molt seriosa i, tot i avançar-se en el marcador en la represa, han encaixat 3 gols consecutius en 5 minuts que les han deixat molt tocades.

Així doncs, el partit ha començat travat per part dels dos equips, amb imprecisions en la circulació i control de la pilota. Alba Ambrós ha buscat sorprendre amb un xut, que la portera rival ha tret amb el seu cos, mentre que les lleidatanes buscaven fer mal amb penetracions i xuts creuats, sent més dominadores de la pilota.

D'aquesta manera, i amb una passada interior, el CP Vila-sana ha pogut anotar el 0 a 1 en una gran rematada, no obstant això, el seu llançament ha estat rebutjat pel pòster. Les visitants han seguit arribant amb comoditat, tot i que cap de les seves accions ha pogut sorprendre a la portera Cristina Elié.

En una recuperació de Dana Antón, però, les vermell-i-negres han tingut el gol, no obstant això, Anna Martín no ha pogut retornar la passada perquè Antón empenyés la pilota dins la xarxa. La jugada ha esperonat a les santcugatenques, i és que han començat a arribar amb més perill a la porteria rival, tanmateix, el CP Vila-sana ha seguit disposant de les seves accions ofensives, però totes s'han trobat amb una estel·lar Elié.

En els darrers minuts de la 1a part han estat frenètics, amb intercanvi de cops per part dels dos equips. Tot i les arribades constants, cap dels dos equips ha pogut perforar la xarxa rival, arribant al pas pels vestidors amb el 0 a 0 en el marcador.

El CP Vila-sana, un vendaval en la 2a part

En la represa, una acció ràpida d'Andrea Massons ha permès a la vermell-i-negra avançar el PHC Sant Cugat, en un xut amb una mica de fortuna. No obstant això, el gol, en comptes d'encoratjar a les santcugatenques, ha fet tancar-se excessivament a les locals darrere, encaixant així l'1 a 1. A més, 1 minut més tard, les lleidatanes han disposat d'un penal que no han desaprofitat per posar l'1 a 2 i capgirar el marcador.

Amb el desavantatge, les santcugatenques han tornat a pujar línies amb la intenció de buscar una acció per tornar a igualar el partit. Els espais al darrere, però, els ha aprofitat el CP Vila-sana per anotar l'1 a 3, en una gran jugada individual. Tot i que el PHC Sant Cugat no ha tirat la tovallola, les visitants estaven sent un vendaval i, ampliant així l'electrònic (1 a 4).

La diferència ja era molt àmplia, no obstant això, no ha estat motiu perquè les vermell-i-negres tiressin la tovallola. Així doncs, en el darrer minut, Maria Just ha refusat un llançament d'Aida Antón dins de la porteria rival per anotar el 4 a 2 i, quan l'equip buscava maquillar el partit, ha acabat encaixant el definitiu 2 a 5.

A refer-se de la victòria

En acabar el partit, Beto Borregán, tècnic del PHC Sant Cugat, ha valorat el partit de les seves jugadores: "Crec que ens ha perjudicat posar-nos per davant, perquè ens hem relaxat. A més, elles han pujat línies i hem entrat en el joc d'intercanvis ràpids que no volíem. Amb això, 3 contraatacs en 5 minuts ens han matat i ho hem pagat molt car".

A més, Borregán ha assenyalat el bon partit realitzat per l'equip: "Hem jugat una primera part molt bona i et quedes amb aquest regust de boca. Tot i això, hem de llegir el partit amb els seus 50 minuts i hi ha hagut estones que hem estat molt bé, així que no només ens quedarem amb la derrota, sinó amb l'evolució de l'equip".

Amb tot, el PHC Sant Cugat encadena la seva 2a derrota consecutiva i visitarà, el dissabte 27 de novembre, l'Orkla Bigues i Riells. "Haurem de sortir molt endollades, ja que cada jornada serà difícil i qualsevol equip ens pot complicar la vida" ha sentenciat l'entrenador santcugatenc.