5 santcugatenques en la Final Territorial del Consell Escolar de gimnàstica artística

Les gimnastes formen part del Club Gimnàstica Artística Sant Cugat

Aquest cap de setmana, 5 gimnastes del Club Gimnàstica Artística Sant Cugat debutaran en la final Territorial del Consell Escolar. Quatre d'elles ho faran en la categoria aleví i l'altra, en la categoria cadet. Les proves en les quals participaren són barra, terra i salt, tant en individual com per equips. La final es disputarà el dissabte 19 de maig a l'Hospitalet de Llobregat.


La fundadora i actual gerent del club, Núria Palos, es mostra il·lusionada de cara a la final. "Després dels grans resultats aconseguits al III Torneig Ciutat Esportiva de Blanes, i durant tota la temporada, creiem en la possibilitat de pujar al podi". El club ve de participar en la competició de la capital de La Selva el cap de setmana del 4, 5 i 6 de maig, en la qual es va emportar molt bons resultats tant en individual com en col·lectiu. Fins a 5 membres del club van pujar al podi en diferents proves individuals, mentre que feien un ple en la categoria per equips, amb una 1ª posició per a les benjamines, una 2ª posició per a les alevines i una 3ª posició tant en infantil com en cadet.


La final disputada aquest cap de setmana és d'àmbit barceloní. Les vencedores de la final Territorial del Consell Escolar es classificaran per a la final catalana, podent haver-hi un màxim de 5 gimnastes per comarca. "Confiem en què les 5 puguin classificar-se de cara aquesta final", apuntava Núria Palos com a objectius per aquest cap de setmana.

 
Comentaris

Destaquem