7 podis santcugatencs en el Campionat de Catalunya d'Atletisme Absolut

La 98a edició del campionat, celebrada a l'Estadi Municipal Joan Serrahima, proclama a 4 santcugatencs guanyadors de les seves respectives proves

La 98a edició del Campionat de Catalunya d'Atletisme Absolut ha deixat a 7 santcugatencs en la posició de podi, 4 d'ells en primera posició. El campionat, disputat el diumenge 1 de juliol a l'Estadi Municipal Joan Serrahima, va acollir a diferents atletes per disputar 18 proves per gènere.

El santcugatenc de 25 anys i actual atleta del Futbol Club Barcelona, Dídac Salas, es va proclamar vencedor de la prova en perxa. L'atleta va quedar primer gràcies al resultat de 5,45 metres. Per la seva banda, la seva germana, Cora Salas, va quedar primera en salt de llargada amb un registre de 6,30 metres. A més, la santcugatenca i atleta del Club Atlètic Igualada va batre el rècord del Campionat de Catalunya d'Atletisme.

Mateixa posició pels atletes Ramon Adalia i Nora Taher, ambdós participants de la prova de triple salt i nascuts l'any 1998. El primer, atleta de l'Agrupació Atlètica Catalunya, va assolir la marca de 15,25 metres per a imposar-se en la prova, mentre que la segona, l'atleta del CA Igualada, obtenia 12,87 metres en primera posició.

A més, Zoya Naumov (AA Catalunya) aconseguia una meritòria segona plaça en els 1.500 metres, després d'un temps de 4:25,24 minuts. Finalment, el santcugatenc i regidor d'esports de l'Ajuntament, Eloi Rovira (FC Barcelona), finalitzava en tercera posició en el llançament de pes, assolint un registre de 15,75 metres, mentre que Katia Coquis (AA Catalunya) pujava també en el tercer graó del podi en el llançament de javelina, amb una distància de 40,20 metres.