8 minuts fatídics condemnen a l'Olimpyc Floresta FS a sumar la primera desfeta a casa

Els florestans, que guanyaven amb comoditat en la primera part, han encaixat 4 gols en els darrers 8 minuts per perdre la seva imbatibilitat com a local

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha perdut de manera dolorosa davant del CEFS Rubí per 3 a 5, i és que els florestans vencien 3 a 1 en el minut 31 del partit, el dissabte 5 de novembre. No obstant això, en un final de partit per oblidar, el conjunt veï ha capgirat l'electrònic i ha aconseguit trencar la imbatibilitat dels florestants com a locals.

D'aquesta manera, el partit ha començat de la millor manera per a l'Olimpyc Floresta FS, ja que Marc Cerqueira ha avançat l'equip en el minut 2 del partit. A més, en el tram final de la primera part, una diana de Pau Ruiz ha donat ales als locals, i tot i que el CEFS Rubí ha pogut retallar distàncies, Guillem Munté ha tornat a recuperar l'avantatge florestà (3 a 1), abans del pas pels vestidors.

En la represa, l'Olimpyc Floresta FS ha pogut mantenir el seu avantatge fins a l'equador de la segona part. No obstant això, en 8 minuts per oblidar dels florestas, l'equip ha tirat per terra tot el treball i esforç realitzat fins aleshores, encaixat 4 dolorosos gols.

Amb aquesta derrota, la 2a de manera consecutiva, l'equip encaixa la primera desfeta de la temporada al Pavelló Municipal de La Floresta i cau a la zona mitja de la classificació. En la pròxima jornada, l'Olimpyc Floresta FS visitarà la pista del CFS Arenys de Munt, el dissabte 12 de novembre.