8 ors del Club Muntanyenc Sant Cugat en els Campionats de Catalunya

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, a més, va obtenir 2 medalles de plata en les diferents competicions catalanes

L'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat segueix d'enhorabona, i és que fins a 8 atletes van aconseguir fer-se amb la medalla d'or en els Campionats de Catalunya, uns campionats que es van celebrar entre el dissabte 17 i el diumenge 18 de juny. Així, el club santcugatenc va fer 1 or i 1 plata en la categoria sub-10, 1 or en la categoria sub-12 5 ors i 1 plata en la categoria sub-18 i 1 or en la categoria sub-20.

La gran protagonista va ser la santcugatenca Elda Romeva (sub-18), que aconseguia l'or en el salt de llargada, amb una marca de 5.79 metres, i la plata en el triple salt, amb una marca de 12.25 metres. A més, tots els companys de categoria de Romeva aconseguien també pujar a la part més alta del podi, aconseguint tots ells Rècord del Campionat: Isaias Artigas en els 400 metres (48.04 segons); Helena Santacana també en els 400 metres (56.03 segons); Paula Rodríguez en els 100 metres tanques (13.61 segons) i Martina Zunino en els 400 metres tanques (59.85 segons).

En les altres categories, Max Bosch es feia l'or en els 60 metres (9.22 segons) i Pau Pastor era plata en el salt d'alçada (1.17 metres), ambdós en la categoria sub-10; Mar Soria assolia l'or en els 2.000 metres (7:15.08 minuts) en la categoria sub-12 i Mikel Arlegui aconseguia l'or en el llançament de javelina (54.37 metres) en la categoria sub-20.