9.000 m2 per equipaments esportius a Mira-sol però sense previsió de construir-ne

El Ple Municipal ha d'aprobar inicialment una modificació puntual del Pla Especial d'assignació d'usos a la zona de Mira-sol

Amb l'objectiu de facilitar la instal·lació d'equipaments esportius públics o privats, l'Ajuntament ha d'aprobar en sessió plenària la modificació puntual del Pla especial d’assignació d’usos als equipaments del carrer Pompeu Fabra a Mira-sol i l'avinguda de les Roquetes a Can Magí. Es tracta d'una parcel·la de gairebé 9.000 metres quadrats destinada a equipaments esportius.

Cal recordar, que des de fa anys a Mira-sol es demana un complex esportiu i una piscina. Fa uns anys hi havia fins i tot un projecte per construir-lo, tot i que el consistori va acabar aturant la iniciativa.

Sense previsió de construir
Segons el planejament de l'Ajuntament, la prioritat seria la instal·lació d'una piscina així com camps de futbol i de bàsquet en el marc d'un complex esportiu. Tot i això, des del consistori expliquen que no tenen previst construir cap equipament en un futur immediat: "No hi ha cap partida al pressupost del 2015", ha destacat Pere Casajoana, tinent d'alcalde d'Urbanisme.

L'espai també està pensat perquè una empresa privada faci la seva inversió esportiva, tot i que Casajoana ha explicat que de moment no tenen notícies de cap empresa interessada a construir equipaments esportius a la zona.

Facilitar la instal·lació
El tinent d'alcalde d'Urbanisme ha explicat que es tracta d'una modificació per fer "un planejament flexible" amb l'objectiu de "facilitar actuacions futures". Es tracta de facilitar la futura instal·lació d'equipaments esportius en aquest àmbit, sense la necessitat de fer modificacions urbanístiques per cada cas.

"Hi havia gent interessada en instal·lar activitats esportives i el fet d'haver de fer modificacions de planejament era una obstrucció. Ara serà més àgil", ha detallat Casajoana.


Mapa urbanístic de la zona, facilitat per l'Ajuntament de Sant Cugat, i on es veuen els equipaments que s'hi podrien construir.

 
Comentaris

Destaquem