9 jugadors formen l'equip masculí de la UESC per a la temporada 18/19

De l'anterior temporada es mantenen 5 jugadors, mentre que ja s'han fitxat 4 nous jugadors. A més, el primer equip comptarà amb l'ajut de joves jugadors que estan en el sènior vermell

El primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat ja té l'equip tancat. L'equip vermell-i-negre tornarà a jugar a Copa Catalunya, després de quasi remuntar els quarts de final vers al Club Bàsquet Salou per a pujar a lliga EBA.


Després de no aconseguir l'ascens, l'exentrenador Cesc Senpau va donar per tancat el projecte amb el primer equip i va prendre la decisió de no renovar per a aquesta temporada. La seva posició l'ocuparà Dani José junt amb Carlos Flor com a segon entrenador. Ambdós, provenen del junior femení Snatt's Sant Adrià, equip que es va proclamar campió d'Espanya.


Dels jugadors de la darrera temporada, seguiran en l'equip Enric Bas (aler), Ferran López (escorta), Pau Truñó (base) i Patrick Reyes (aler). A més, Oriol Centelles (aler) pujarà del sènior vermell. Per contra, Robert Cosialls (aler-pivot), Jordi Costa (base), Pere Soler "Pistol" (aler-pivot) i Carlos J. Antonio '"Deivi" (pivot) seran baixes del sènior, tots ells jugadors amb molt pes en l'equip la darrera temporada, mentre que Sergio Clemente de moment és dubte.


A part, la UESC ja ha tancat 4 fitxatges per la següent temporada: els pivots Oriol Bernadi (Sant Quirze Bàsquet Club) i Rafa Reche (Qbasket Sant Cugat), el base Ignasi Juní (Vedruna Gràcia) i l'aler Marc Algar (Club Bàsquet Cerdanyola).


Els jugadors del filial Biel Llansó, Roger Aldean, Marc García, Ricard Fusté, Jan Peiró i Gerard Fuentes podran entrenar també amb el primer equip i tenir minuts gràcies a la seva projecció. A més, amb la marxa de Chris de la Fundació Ibaka, fundació amb la qual la UESC té un acord, Musa serà el nou jugador vermell-i-negre, un jove de Gambia amb molta projecció i de 2,11 metres d'altura. 


Dani José és conscient de la reestructuració que ha patit l'equip, sobretot amb baixes importants: "El nostre principal objectiu és aconseguir la permanència quan abans. Un cop assolida, no volem renunciar tampoc a res". L'equip començarà la pretemporada el dimecres 22 d'agost i de moment encara no hi ha cap amistòs concertat.

 
Comentaris

Destaquem