9a posició de Pepe Díaz en una Cursa de la Mercè atípica

Disputada en 2 dies, el santcugatenc va pujar al podi en la primera carrera amb un temps de 32:28

El santcugatenc Pepe Díaz va finalitzar en la 9a posició en la classificació general de la Cursa de la Mercè, disputada entre el dissabte 19 de setembre i el diumenge 20 del mateix mes. Amb un temps de 32:28, l'atleta va assolir una meritòria posició d'entre 2.072 atletes.

Per al corredor de Club Runners Espanyol, entrenat per Jaume Leiva i amb el suport de FisioYMés: "Estic molt content, perquè sembla que tot s'ha reactivat. A més, durant la carrera, he pogut competir braç a braç amb gent de molt nivell, així que una experiència molt gratificant".

Enguany, la carrera es va dividir en 2 dies diferents de competició. A més, cada dia, els atletes sortien esglaonadament per evitar l'expansió i la propagació de la COVID-19 i assegurar així la distància social dels atletes.

Díaz puja al podi en el primer dia de carrera. FOTO: Cedida

D'aquesta manera, Pepe Díaz, que va competir el dissabte 19 de setembre, va finalitzar en el podi del primer dia de competició, per darrere de Naoufel Erraoui (31:01) i de Carles Montllor (31:43). D'altra banda, en la classificació final, el santcugatenc va ser 9è, una classificació que va liderar el darrer guanyador, Artur Bossy, amb un temps de 30:20.