contingut promocionat
Corner 4

Abdominals com esculpits

La darrera part d'una rutina per a uns abdominals ferms ha de comptar amb moviments de torsió enfocats als oblics

Per aconseguir uns abdominals esculpits un dels exercicis que podeu fer són flexions abdominals inverses. Podeu realitzar aquest exercici en un banc inclinat o amb un baló de fisioteràpia per a major dificultat. Podeu portar a terme l'exercici sostenint un baló de fisioteràpia entre els turmells també per a major dificultat. Intenteu passar el baló a les mans i abaixeu els braços i les cames cap a terra al mateix temps. Posteriorment pugeu-los una altra vegada i passeu el baló als peus. Abaixeu els braços i les cames novament. És necessari mantenir l'esquena enganxada a terra i els músculs abdominals contrets per evitar lesions en l'esquena.

Afegiu uns exercicis oblics. La darrera part d'una rutina per a uns abdominals ferms ha de comptar amb moviments de torsió enfocats als oblics. Podeu entrenar els músculs oblics estirats sobre l'esquena, estirats de costat i aixecant, girant mentre esteu dempeus, asseguts o recolzats en un banc inclinat. Podeu utilitzar pesos o un baló de fisioteràpia per portar-los al següent nivell.

Limiteu el nombre de repeticions. No heu de realitzar centenars d'exercicis abdominals per aconseguir uns abdominals perfectes. Necessiteu una varietat d'exercicis efectuats d'una forma correcta. Si veritablement treballeu els abdominals intensament, només heu de fer dues o tres sèries de cada exercici, amb entre dotze i vint repeticions per sèrie.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem