Acaba, amb èxit, el 12è Torneig Futures BTT Academy del C.E Valldoreix

Oriol Roca, en l'individual, i la parella formada per Orlando Luz i Sebastián Korda, en els dobles, han estat els campions de la 12a edició

Des del dissabte 12 de maig fins al diumenge 20 de maig s'ha estat celebrant al Club Esportiu Valldoreix el 12è Torneig Futures BTT Academy del C.E Valldoreix.

En aquesta 12a edició, hi han participat, aproximadament, 100 tennistes, repartits entre el quadre de dobles i el quadre individual.

El cap de setmana del 12 i el 13 de maig es va estar celebrant una fase prèvia, amb 64 jugadors. Ja el dilluns va començar la fase final amb 32 esportistes en el quadre. Pel que fa als dobles, no van comptar amb fase prèvia i es van iniciar el dilluns 14 de maig.

El diumenge 20 s'ha fet l'entrega de premis, després de la final del quadre individual, en la que han participat, entre d'altres, el director esportiu de la Reial Federació Espanyola de Tennis, Javier Soler.

Amb aquest acte, s'ha donat per finalitzat el 12è Torneig Futures BTT Academy C.E Valldoreix, que ha repartit un total de 15.000 dòlars en premis, a més de punts ATP.

El responsable del torneig, Albert Riba, s'ha mostrat molt satisfet de com ha anat: "El torneig ha anat rodat. No ens ha plogut cap dia i això ens ha permès no patir cap retard. Estem contents de com ha funcionat tot i volem repetir l'any vinent", ha explicat. D'altra banda, Riba ha volgut destacar la "gran assistència de públic durant el torneig".

Les finals

El divendres 18 de maig es va celebrar la final del quadre de dobles, en la que Orlando Luz, del BTT Academy del C.E Valldoreix, i Sebastián Korda es van proclamar campions. Ho van fer al derrotar en la final (3-6 / 6-2 / 10-7) a la parella formada per Felipe Meligini i l'holandés Dekrom.

En la final de l'individual, disputada el diumenge 20 de maig, el català Oriol Roca ha vençut (7-6 / 6-2) al Belga Omar Salman.

 
Comentaris

Destaquem