Acaba amb èxit el 6è ITF Tennis Sènior Ciutat de Sant Cugat

110 jugadors de 10 països diferents han participat des del dimarts 22 fins al dissabte 26 en aquest torneig, que se celebra en memòria de Blas Meca

El dissabte 26 de maig va acabar la 6a edició de l'ITF Tennis Sènior Ciutat de Sant Cugat. El torneig, organitzat pel Junior FC, ha comptat aquest any, per primera vegada, amb la col·laboració del Club Tennis Natació Sant Cugat.

En aquest sentit, Manu Navas, membre de l'organització ha explicat que "la col·laboració ha estat un èxit". "L'objectiu principal d'aquesta col·laboració amb el Junior FC és que el torneig faci, l'any vinent, el salt de nivell de grau 4 a nivell de grau 3, perquè vinguin més jugadors", ha afegit Navas.

A banda de ser un torneig competitiu i un atractiu per a jugadors veterans d'arreu del món, l'ITF Tennis Sèniors Ciutat de Sant Cugat és també un memorial en record de Blas Meca, que va ser president del Club Tennis Natació Sant Cugat. Per això, el dijous 24 de maig, en el marc d'activitats del torneig, es va fer un sopar d'homenatge a la seva figura.

110 tennistes han passat aquesta setmana per Sant Cugat. Les categories comprenien des de +35 fins a +80, amb 5 anys de diferència entre cada categoria. Així, s'han disputat molts partits durant tota la setmana i, el dissabte 26 de maig, s'han celebrat fins a 14 finals. "Hem tingut tennis a dojo, tant a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat, com a les instal·lacions del Junior FC", ha explicat Manu Navas. A banda de la competició, el divendres 25 de maig es va fer també una exhibició, a càrrec dels campions d'Espanya de tennis +85.

En aquest sentit, doncs, la valoració per part de l'organització és molt positiva. De fet, gràcies a la col·laboració amb el Junior FC 1917, la idea és que l'any vinent, el torneig pugui pujar de nivel (de grau 4 a grau 3), per atraure més jugadors i fer-se més atractiu.

 
Comentaris

Destaquem