Acte de cloenda de l'Ethics4Sports

El consorci europeu, format per Sant Cugat Creix i l'Ajuntament de Sant Cugat, junt amb altres representants internacionals, cloure el treball després de 2 anys i mig en la cerca de l'ètica dels esports

Dimarts 19 de juny es posarà punt final a l'Ethics4Sports, un programa internacional que cerca eines d'investigació de l'ètica dels valors vinculats a l'esport i la seva promoció. Creat ara fa dos anys i mig, i amb el suport de la Unió Europea i Erasmus+, el programa ha donat lloc a seminaris de sensibilització i l'intent d'aplicar aquests valors a esportistes, entrenadors i famílies.


L'acte iniciarà a les 18.30h a la sala d'audiovisuals del claustre del Monestir amb una sèrie de conferències impartides per autoritats del país i autoritats convidades d'altres països europeus representats. A més, hi estarà present el Secretari General d'Esports. Posteriorment, a les 20h, es procedirà a la graduació de l'E4S, una graduació dedicada a entrenadors i esportistes que han participat activament en aquest projecte europeu.


En el programa, recolzat per l'Ajuntament de Sant Cugat, hi han participat activament l'entitat Sant Cugat Creix, el club de voleibol Scuola Di Pallavolo Anderlini (Italià), el club d'hoquei ERG Iserlohn (Alemanya), la facultat de ciències de l'esport de la Université de Rennes (França), el departament de sociologia de la University of Leicester (Anglaterra) i el club de futbol AFC Barwell (Anglaterra).


A més, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat, el Pati Hoquei Club Sant Cugat, el Junior FC, el Gimnàstica Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat, el CF Mira-sol Baco, el Club Balls Saló Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat, el QBasquet Sant Cugat, l'Handbol Sant Cugat, el Sant Cugat FC, el Club Muntanyenc Sant Cugat, el Club Gimnàstica Artística SC, Paidos-Fundesplai i l'Ajuntament de Sant Cugat - OMET han estat els clubs i entitats adherits al programa i seran els protagonistes de la graduació d'E4S.

 
Comentaris

Destaquem