Adolf Priante acerta en la diana del Campionat Round 900 de Barcelona

El santcugatenc, del Club d'Arquers de Sant Cugat, s'adjudica la primera posició del campionat disputat a la fossa del Camp de Tir de Montjuïc, tot i falla en un dels seus tirs

Adolf Priante, arquer i artista de Sant Cugat, va guanyar el dissabte 15 de setembre el Campionat Round 900 de Barcelona en la categoria de veterans. El santcugatenc va obtenir 810 punts dels 900 possibles, fet que li va permetre quedar en la 1a posició.


El Campionat Round 900 consisteix en una competició de tir amb arc. En ella, els arquers disposen de 90 fletxes, distribuïdes en 3 rondes de 30 sagetes. Cada tir és puntua de 0 a 10 punts, en funció d'on es clavi en la diana, sent el màxim possible de la competició 900 punts.


En la primera mànega, on els arquers tiren a una distància de 40 metres, el santcugatenc sumava 255 punts de 300 possibles, assolint la 2a posició. En la següent ronda, a una distància de 30 metres, Adolf Priante aconseguia 263 punts, mantenint la 2a posició. En la tercera i última mànega, a 20 metres de la diana, el santcugatenc certificava la 1a posició, després d'obtenir 292 punts dels 300 possibles.


Per a Adolf Priante: "És una competició complicada. 90 fletxes en són moltes i no estic acostumat. A més, un dels tirs no va tocar la diana i això em va fer estar quasi tota l'estona per darrere. Finalment, després d'una excel·lent última ronda, vaig poder ascendir a la 1a posició i estic molt orgullos". 


El santcugatenc, a més, hauria quedat en la 3a posició d'haver participat en la categoria sènior, empatat a punts amb Dani Romero. No obstant la igualtat, el santcugatenc va assolir més fletxes al centre de la diana, fet que hagués significat el desempat.

 
Comentaris

Destaquem