Adriana Ranera debuta en un partit amb la selecció Espanyola

La santcugatenca ha estat convocada per la selecció sub-17 i ha disputat els seus primers partits vestint la samarreta d'Espanya

Adriana Ranera, jugadora del FC Barcelona, ha debutat per primera vegada en un partit amb la samarreta d'Espanya, en una concentració del combinat nacional sub-17 a França durant el mes d'agost. Així doncs, la santcugatenca va participar en les victòries davant del Rennes CPB i en els 2 partits vers Noruega.

 
Adriana Ranera, en un dels partits realitzats amb Espanya sub-17. FOTO: Cedida

Adriana Ranera, en un dels partits realitzats amb Espanya sub-17. FOTO: CedidaRanera va estar cridada un cop per la selecció, però en aquella ocasió, no va disputar can partit, ja que va ser una concentració a Alacant. Aquest cop sí, la futbolista ha pogut vestir la samarreta en 3 amistosos: "Ha sigut increïble poder viure una experiència com aquesta amb les millors jugadores d'Espanya" ha explicat Adriana Ranera.

La santcugatenca es va formar en el Junior FC fins a infantil. Tanmateix, amb el canvi de categoria, Ranera no va poder continuar per no existir una secció femenina. És per això que va decidir fitxar per el CF Damm abans d'inciar el seu periple pel FC Barcelona, equip amb el qual enguany arrenca la seva 2a temporada. "He de continuar treballant per arribar a complir els meus objectius" ha sentenciat la jugadora.

 
Comentaris

Destaquem