Afectacions del trànsit pel 20è Cros Ciutat de Sant Cugat

La cursa, que enguany compta amb 4.915 inscripcions, es disputarà entre les 10 i les 14 hores, per això, els carrers adjacents veuran restringida la normal circulació entre les 8 i les 14.30 hores

La 20a edició del Cros Ciutat Sant Cugat, celebrada el matí del diumenge 11 de novembre al Parc de la Pollancreda, ja té les inscripcions tancades i l'organització està acabant d'enllestir els preparatius. Així doncs, l'esdeveniment mourà milers de persones, dels quals 4.915 en són inscripcions.


No obstant això, per a poder organitzar l'esdeveniment esportiu, l'Ajuntament restringirà el trànsit entre les 8 i les 14.30 hores del diumenge per a poder permetre en bon desenvolupament de la cursa. Amb això, els trams afectats seran l'avinguda de les Corts Catalanes, entre el carrer Pau Casals i el camí de Can Calders; al carrer Puig i Cadafalch, entre el passeig Domènech i Montaner i l'avinguda de les Corts Catalanes, i al carrer Frederic Mompou, entre els carrers Pau Casals i Puig i Cadafalch i només es permetrà l'accés de vehicles als pàrquings.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem