Afectacions a la mobilitat a Sant Cugat arran la 3a cursa de la reVolta

La 3a edició de la reVolta, la prova ciclista a Catalunya femenina, tindrà sortida i meta a Sant Cugat

Sant Cugat serà, per segon any, tret de sortida i punt d'arribada de la reVolta, una prova de ciclisme en carretera amb participants internacionals, el diumenge 29 de maig. És per això que la mobilitat del municipi es veurà afectada arran l'acollida d'aquest esdeveniment esportiu.

Així doncs, estarà prohibit aparcat a l'avinguda del Pla del Vinyet, entre el passeig de Torreblanca i l'avinguda de Gràcia, des del dissabte 28 de maig a les 18 hores al diumenge 29 a les 14 hores. A més, en els carrers per on transcorrerà la carrera tampoc es podrà aparcar.

D'altra banda, es tancarà l'avinguda del Pla del Vinyet, entre el passeig de Torreblanca i l'avinguda de Gràcia, des de les 7h fin a les 14 h del diumenge 29 de maig. A més, hi haurà talls puntuals de trànsit en tot el recorregut (entre les 9.30h i les 14h), que afectaran la circulació dels carrers del voltant. Pel que fa als autobusos urbans, no hi haurà una modificació en el seu recorregut, però es podran veure endarrerits durant la celebració de la 3a reVolta.

Recorregut de la reVolta

Un any més el municipi serà sortida i meta de la reVolta. El recorregut d'aquesta edició serà el següent:

  • Sortida neutralitzada: avinguda Pla del Vinyet 14, a les 10 h. L'afectació en aquesta zona es preveu fins a les 10.15 h.
  • Recorregut de sortida: av. Pla del Vinyet, c. Francesc Moragas, av. Rius i Taulet, pg. Lluís Companys, c. Martorell, camí Can Gatxet, av. Montserrat Roig, av. Josep Valls, av. Can Cabassa, c. Fuerteventura, rbla. Baixador, c. Entroncament, C1413 direcció a Castellbisbal. Sortida real al Pk 8 de la C1413.
  • Recorregut d'arribada. L'organització preveu que la primera corredora o el grup capdavanter entri al terme municipal de Sant Cugat al voltant de les 12.40 h, moment a partir del qual quedarà tallat tot el recorregut: C1413, rotonda c. Entroncament, pas sota AP7, rotonda Valldoreix per rbla. del Baixador de Valldoreix, c. Pompeu Fabra, av. Montserrat Roig, av. de Bilbao, c. Àvila, c. Jaume I, av. Can Picanyol, pg. Olabarria, c. Safareigs, c. Àngel Guimerà, rbla. Ribatallada i av. Pla del Vinyet.
  • Arribada: avinguda Pla del Vinyet. Hora prevista, 13.05 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem