Agenda dels partits del cap de setmana

Diferents equips de Sant Cugat afronten la recta final de les seves temporades amb molt en joc

Alguns equips de Sant Cugat ja han acabat les seves temporades i pensen en l'any vinent. d'altres, però, encara no estan de vacances i, de fet, n'hi ha que s'hi juguen molt.

Dissabte 26

Bàsquet:

  • El sub-25 del QBàsket Sant Cugat juga la Final Four del campionat de Barcelona. El conjunt de Sant Cugat s'enfronta al C.B Argentona en les semifinals de la final a 4 a les 20:15h. Curiosament, aquesta Final Four se celebra al PAV3 de Sant Cugat. En cas de classificar-se per a la final, el sub-25 del QBàsket la jugaria el diumenge 27, a les 12:15h.

Futbol Sala

  • El Futbol Sala Sant Cugat encara l'última jornada de la Lliga de la 3a Divisió Nacional jugant-s'ho tot. Els vermell-i-negres depenen de si mateixos per salvar-se, però han de jugarse-la a la pista del primer classificat, l'Issur La Font Màgica, a les 18:00h. En cas de guanyar, el Sant Cugat se salva. Si no, haurà de veure què fa el Lloret. Els de Sant Cugat han de, Com a mínim, repetir el resultat dels selvatans.

Hoquei Herba

  • El Junior DHF vol treure's l'espina europea fent un bon paper en la fase final de la Lliga de Divisió d'Honor. Aquest cap de setmana es juguen el pas a la Final Four per al títol, davant del C.D Terrassa. El primer partit, dissabte a les 12:30h a les instal·lacions del Junior FC 1917.

Diumenge 27

Futbol

  • El Valldoreix FC pot pujar a la 2a Catalana per primera vegada en la seva hisòtia. per fer-ho a de vèncer al camp del Sant Ignasi Esportiu. El Sant Cugat FC hauria de patir una carambola extranya per baixar de 1a Catalana, però guanyant al camp del Jupiter no haurà de treure la calculadora. El Junior FC, per la seva banda, ho té més complicat per mantenir-se en la 2a Catalana. Necessita guanyar al camp del Molins de Rei i esperar una combinació de resultats. Els 3 partits, a les 12:00h.

Hoquei Herba

  • El Junio DHF i el C.D. Terrassa juguen el segon partit de l'eliminatòria (12:30h).
 
Comentaris

Destaquem