Agraïments en l'entrega de premis dels torneigs del CE Valldoreix per la Festa Major

Tant el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, com el president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell, han agraït la participació als prop de 300 participants en els torneigs de la festa major

El Club Esportiu Valldoreix ha realitzat la tradicional entrega de premis dels torneigs de padel i de tennis, organitzats per la Festa Major, juntament amb l'EMD de Valldoreix. Dos torneigs organitzats per la festa, que junt amb el de volei platja, han aplegat a 282 esportistes que han volgut inscriure's i participar en la Festa Major del poble, entre els torneigs de tenis, pàdel i vòlei platja.

L'acte, celebrat aquest diumenge 19 de setembre, al matí, i que ha comptat amb la presència del president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, del president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell, de la regidora d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, que han lliurat els premis als guanyadors i finalistes dels torneigs de tenis i de pàdel de cada categoria.

En tenis, han participat 32 tenistes, dividits en dues categories. En la primera categoria, de mes nivell, han rebut el premi, Eloy Gallardo, campió, que ha guanyat la final a Gorka Anton, i en la segona categoria, Jaume Gázquez, campió, i Àlex Pont, subcampió, han rebut el guardó.

Pel que fa al padel, han participat 50 parelles, superant de llarg el nombre de jugadors de l'any passat. En segona categoria masculina, Jordi Félez i Sergi Fonts, han estat els campions, i la parella Carlos Trullenque i Maurici Monget, han estat els subcampions. En segona femenina, Bego Bara i Ana Guergue, s'han imposat a Laura Humet i a Júlia Rodríguez. I en la tercera masculina, Joan Pradell i Iker De Quadras han guanyat a Siscu Prats i Oscar Morales, i en femenina, Mar Calero i Carmina Ponti, han quedat campiones davant de Mònica Molina i Mariona Arasanz.

El torneig de vòlei platja, s'ha hagut de jugar el diumenge 19 per la tarda, degut a les plujes en la jornada de dissabte, un torneig que ha comptat amb 22 equips, en total prop de 150 persones.

Després de l'entrega de premis, el president del CE Valldoreix ha agraït un any més a l'EMD de Valldoreix, que els hagin deixat participar en la Festa Major i també a tota la gent del club, del poble i dels voltants que s'ha volgut inscriure i participar als torneigs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem