Augusta Pàdel obrirà les portes l'1 de juliol

La instal·lació tindrà 11 pistes de pàdel oficials del World Padel Tour (WPT), 6 pistes exteriors, 4 cobertes i 1 pista central panoràmica amb capacitat per a 300 persones de públic

El complex esportiu Augusta Pàdel serà una realitat el pròxim 1 de juliol. La instal·lació gaudirà d'11 pistes de pàdel oficials del World Padel Tour (WPT), amb 6 pistes exteriors, 4 cobertes i 1 pista central panoràmica amb capacitat per a 300 persones de públic. Augusta Pàdel també comptarà amb més serveis, com vestidors, bar, terrassa, zona d'esbarjo, botiga de pàdel i un aparcament per a seixanta vehicles. El Restaurant Brau, amb capacitat per a 95 comensals, el dirigirà el xef executiu Marc Roca. El sistema d'ús de les instal·lacions serà el format play&pay (juga i paga), en el que es juga sense ser-ne soci.

La presentació del projecte de l'Augusta Pàdel s'ha fet aquest dimarts, 9 de juny, al nou equipament privat, situat al davant de la ZEM La Guinardera. L'acte ha comptat amb la presència de Jorge Knuth, director general d'Augusta Pàdel; Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Joan Muro, director esportiu d'Augusta Pàdel; Marta Marrero, jugadora santcugatenca professional (número 2 al WPT) i directora de l'escola de l'Augusta Pàdel; Marc Roca, xef executiu del Restaurant Brau de l'Augusta Pàdel, i Luís Torres, director d'expansió del World Padel Tour.

Marta Marrero, directora de l'escola

Roca, Hernández, Knuth, Muro, Marrero i Torres, en la presentació. FOTO: À. L. P.

La santcugatenca Marta Marrero serà la directora de l'escola de pàdel i comptarà amb el suport de Juan Luís Blanco, que en serà el coordinador. Marrero, que ha deixat l'Ipadel Vallès de Sabadell per formar part d'aquest nou projecte, ha assegurat que el nou complex tindrà unes instal·lacions magnífiques i serà un club de referència.

Un challenger, del 2 al 8 de novembre

Augusta Pàdel serà l'escenari, del 2 al 8 de novembre, del Barcelona Challenger By Kaos, un campionat en què hi podran participar les parelles amb rànquing superior a la 10a parella del World Padel Tour. Serà la quarta i última prova del Challenger.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem