L'Ajuntament rep les campiones europees de l'hoquei Júnior FC "en nom de Sant Cugat"

L'equip va aconseguir el bronze a l'Euro Hockey League

L'Ajuntament va donar lloc dimarts 10 de maig a la recepció de l'equip femení d'hoquei del Júnior FC després de la seva tercera posició a l'Euro Hockey League.

Més info: El Júnior FC homenatja les jugadores d'hoquei que van aconseguir el bronze europeu

L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el regidor d'Esports, Francesc Carol (ERC, van convidar a l'equip i els tècnics a la Sala de plens, on Ingla, Carlota Petchamé, capitana de les blau-i-negre, i Marcos Hofmann, president del Júnior FC, van intercanviar unes paraules.

Recepció al Júnior FC a l'Ajuntament. FOTO: Ajuntament

Recepció al Júnior FC a l'Ajuntament. FOTO: Ajuntament

A banda, no es van voler perdre la rebuda el tinent d'alcaldia Pere Soler, la tinenta d'alcaldia i exjugadora del Júnior FC Elena Vila (PSC) i la regidora Sandra Casat (Junts).

"És un honor rebre-us aquí", va expressar Ingla. "Aquesta és la rebuda de tota la ciutat, que us felicita". L'alcaldessa va fer valdre la "quantitat de clubs i entitats d'esport diferent" que hi ha a la ciutat i la importància que les jugadores puguin esdevenir referents.

Jugadores del Júnior FC a l'Ajuntament. FOTO: Ajuntament

Jugadores del Júnior FC a l'Ajuntament. FOTO: Ajuntament

Hofmann va voler deixar clar que el club fa anys que dona "la mateixa importància als equips femenins i masculins" i va celebrar "que la moda hagi arribat fins on estem nosaltres". A més, va voler donar importància al fet que les jugadores són amateurs: "Ens representen noies que paguen un preu vital molt elevat per passejar el nom del Júnior, de Sant Cugat i de Catalunya. Perquè a banda d'entrenar i jugar, treballen i estudien".

Algunes de les membres de l'equip no van poder assistir a la recepció perquè es troben entrenant amb la Selecció Espanyola algunes competint amb la selecció. Petchamé va agrair les entitats que donen suport al club per arribar on estan, i va destacar la feina de les seves companyes i l'equip tècnic.

Equip tècnic del Júnior FC a l'Ajuntament. FOTO: Ajuntament

Equip tècnic del Júnior FC a l'Ajuntament. FOTO: Ajuntament

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem