Albert Arenas intentarà mantenir-se líder de Moto3 a Jerez

El santcugatenc es va adjudicar la primera i única prova del mundial de Moto3, el Gran Premi de Qatar

Albert Arenas reprendrà, el divendres 17 de juliol, la competició de Moto3 en el circuit de Jerez, després que la competició quedés aturada a causa la COVID-19. Amb només 1 carrera disputada, el Gran Premi de Qatar, el santcugatenc intentarà mantenir el lideratge gràcies a la victòria en el circuit qatarià.

Més info: Albert Arenas inicia la temporada amb victòria al Gran Premi de Qatar de Moto 3

Amb això, el pilot de Sant Cugat intentarà revalidar la fita assolida a Qatar, en aquesta ocasió a Jerez. Durant el divendres 17 de juliol i el dissabte 18 al matí, es realitzaran els entrenaments lliures i ja, el dissabte a la tarda, el santcugatenc buscarà una bona posició en la graella. Finalment, el diumenge 19 de juliol a les 11 hores, es disputarà la 2a prova del campionat de Moto3.

El pilot d'Aspar Team va donar la sorpresa en el GP de Qatar i es va adjudicar la prova, sumant els primers 25 punts de la temporada i situant-se líder en solitari, amb un triomf per menys d'un segon respecte el segon classificat, John McPhee.