Albert Arenas liderarà l'equip Ángel Nieto Team el 2019 en Moto 3

El santcugatenc ha ampliat el seu contracte amb l'equip valencià per un any més i competirà com a cap de files de la formació amb la KTM, motocicleta amb la qual competeix actualment

Albert Arenas, pilot de Moto 3 de Sant Cugat, renova el contracte amb l'equip Ángel Nieto Team fins al 2019. A més, el santcugatenc ho farà com a cap de files de la formació amb la motocicleta KTM i l'acompanyarà Raúl Fernández, actual líder del mundial júnior de Moto 3.


Albert Arenas, nascut a Girona, però amb residència a Sant Cugat, fa 3 anys que competeix en la categoria de Moto3 i aquesta temporada, el 30 de maig, va aconseguir la seva primera victòria, al circuit de Le Mans (França). Per al pilot de 21 anys: "Està sent una temporada difícil, però és cert que Jerez va ser un punt d'inflexió i després de la victòria de Le Mans, estem lluitant contínuament pel podi".


Quan Albert Arenas és preguntat pels objectius de l'any que ve: "Hem de rematar tot el que hem après conjuntament aquest any i aconseguir des de la primera cursa ser competitius". A més, l'equip Ángel Nieto Team debutarà l'any que ve a Moto 2, permetent que el santcugatenc pugui gaudir d'una progressió en el mundial.


El pilot santcugatenc, finalment, es mostra satisfet amb la renovació: "Em sento valorat per l'equip. En aquest món és molt important viure el present, pensar carrera a carrera, pensar a millorar i no especula massa amb el que vindrà. Estic molt il·lusionat amb el projecte i tinc moltes ganes de competir".

 
Comentaris

Destaquem