Albert Arenas es manté líder de Moto3, tot i la caiguda al GP de San Marino

El santcugatenc ha caigut quan restaven 2 voltes per arribar a meta i avantatge en 5 punts en la classificació de Moto3 a Ai Ogura

El pilot de Moto3 santcugatenc, Albert Arenas, ha caigut, el diumenge 13 de setembre, en el Misano World Circuit Marco Simoncelli quan restaven només 2 voltes per al final i se situava en la 4a posició. Tot i la caiguda, el pilot d'Aspar Team no ha sofert cap lesió i es manté líder de la classificació de Moto3, 5 punts per sobre del japonès Ai Ogura.

Així doncs, Arenas iniciava la carrera en la 5a posició, després de finalitzar amb un temps de 1.42'505 en els classificatoris, uns classificatoris que va liderar Raúl Fernández (1.48'899). A més, durant la carrera, el pilot santcugatenc no trobava la seva millor forma i se situava en la 9a posició al principi d'aquesta.

Albert Arenas, però, ha aconseguit avançar posicions i situar-se 4t en la carrera, juntament amb el grup capdavanter. Tanmateix, i quan només restaven 2 voltes per arribar a la meta, el pilot d'Aspar Team ha caigut de la motocicleta i suma la seva 2a carrera sense puntuar.

Amb tot, el britànic John McPhee ha finalitzat en la 1a posició i se situa 3r en la classificació (92); 2n ha estat el japonès Ai Ogura, que amb 101 punts es col·loca només a 5 d'Arenas, i 3r ha estat el també japonès Tatsuki Suzuki, 4t en la classificació de Moto3 (75 punts). El pròxim repte d'Arenas tornarà a ser en el GP de San Marino, entre el divendres 18 de setembre i el diumenge 20 del mateix mes.

 
 
 
Comentaris

Destaquem