Albert Félez, un campió d'Espanya de gimnàstica artística, la seva passió

El gimnasta de Valldoreix té 16 anys i dels 6 es prepara al Gimnàs Artistic Esportiu Rubí (GAER), la seva segona casa

Albert Félez Navarro, de Valldoreix, és l'actual campió d'Espanya de gimnàstica artística en la disciplina de paral·leles i en el nivell IV. En aquest últim estatal, a Valladolid, va acabar sisè a la classificació general i quart en les modalitats d'arc i salt. I en el Campionat de Catalunya va ser tercer a la general.

Félez es considera un gimnasta "explosiu, que prenc riscos quan competeixo. En aquests moments estic progressant molt més ràpid que fa uns anys". Entrena cinc dies a la setmana (13 hores) i ho compagina excel·lentment amb els seus estudis de 1r de Batxillerat a l'escola El Pinar de Sant Cugat.

Va començar als 6 anys al Gimnàs Artistic Esportiu Rubí

Albert Félez entrena i competeix amb el Gimnàs Artistic Esportiu Rubí (GAER). FOTO: Artur Ribera

Félez, que té 16 anys, va començar a practicar el seu esport preferit als 6 anys al Gimnàs Artistic Esportiu Rubí (GAER), la seva segona casa. Per al santcugatenc, la gimnàstica artística "és la meitat de la meva vida. M'aporta força, seguretat i concentració, i això ho aplico a la vida i als estudis". Assegura que quan deixi la gimnàstica li agradaria ser entrenador i ensenyar als seus gimnastes tot el que li ha donat aquest esport, que és molt.

Des que va començar, el seu entrenador és el també santcugatenc Ferran Buj, exgimnasta també del GAER de 33 anys que es va retirar als 18. Buj assegura que Albert Félez és un gimnasta "tenaç".

El GAER és un club formatiu que en l'actualitat prepara 116 noies i 30 nois, al Pavelló Municipal de Can Rosés, a Rubí. Una vintena de noies i nois són santcugatencs, com Joan Sambró, una altra gimnasta destacat del club.

Albert Félez té 16 anys i des dels 6 que practica la gimnàstica artística al GAER. FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem