Alberto Gómez uneix dos reptes per lluitar pel càncer infantil

Alberto Gómez, que fa 9 anys va patir un càncer de paròtides, ha unit dos reptes solidaris en un: "El meu repte contra el càncer", i "El repte dels 100 cims", en Cims Contra el Càncer

Alberto Gómez va patir fa 9 anys un càncer de paròtides, i fa 4 anys es fa aficionar a sortir a caminar per la muntanya. Fa 2 anys li van donar l'alta mèdica, i fa 3 mesos, en una caminada, va pensar "a fer alguna cosa pel càncer infantil. Tenia la necessitat de fer-ho, sobretot de fer alguna cosa pels nens". Va ser llavors quan va reunir dos reptes de dues entitats d'àmbits diferents en un de solidari: un repte de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), "El meu repte contra el càncer", i un altre de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), "El repte dels 100 cims". L'objectiu que es va marcar va ser el d'aconseguir 1.000 euros en 1 any i en un mes ja ha aconseguit 895 euros. De seguida, Goméz va comptar amb la complicitat de la seva parella, Vanesa Robles, i d'un amic, Roberto Castro, i amb el suport de la botiga Thinkinsport, que subministra les samarretes, i de Deisy Tattoo, que ha fet el disseny de les samarretes.

Ja s'han fet 4 sortides

Integrants del grup Cimcs Contra el Càncer, en una de les sortides. FOTO: Cims Contra el Càncer

La primera de les 4 sortides que ja ha fet aquest grup de Cims Contra el Càncer va ser l'11 de setembre, a Sant Gregori de Montserrat. Cada vegada que fan un cim, els integrants de la sortida donen 5 euros al repte. A més, Cims Contra el Càncer ja ha venut 72 samarretes, de les quals 5 euros també són pel repte. Alberto Gómez ha explicat que per participar en aquestes caminades "no cal tenir experiència. Ens adaptem al ritme de la gent. Les sortides duren entre 3 i 4 hores i els cims no fan més de 1.000 metres. Després de l'hivern, farem cims de més de 1.000 metres.

Les dues pròximes sortides seran el dimecres 18 d'octubre, a La Roca Sereny (La Mola), i el dimarts 24 d'octubre al Puig Sant Miquel d'Igualada. En aquest grup de Cims Contra el Càncer hi ha persones de diferents poblacions com Sant Cugat, Vacarisses, Sant Boi, Cornellà, Cervelló, el Vendrell i Barcelona.

 
Comentaris

Destaquem