Alberto Morales continuarà dirigint l'Atlètic Junior FC

Morales iniciarà la seva tercera temporada al club amb l'objectiu d'assentar-se a la part alta de la Segona Catalana

L'Atlètic Junior FC continuarà confiant en la feina d'Alberto Morales al capdavant del primer equip del conjunt santcugatenc. Amb això, Morales encetarà la seva tercera temporada a la banqueta de l'Atlètic Junior FC a la Segona Catalana.

En la temporada 2020/2021, marcada per la Covid-19, la Segona Catalana es va cancel·lar amb només dues jornades disputades, però es va realitzar un torneig entre diversos equips de la categoria, entre els quals hi havia el conjunt blau-i-negre, una competició en què l'Atlètic Junior FC va acabar segon amb 3 victòries, 2 empats i 2 derrotes en 7 partits. La temporada anterior, la primera d'Alberto Morales a la banqueta, es va finalitzar amb 23 partits disputats per la decretació del confinament, en què els santcugatencs van acabar en 10a posició.

El vicepresident del Junior FC, Sergi Renieblas, es mostra satisfet amb la continuïtat de Morales a l'equip: "Porta dos anys treballant de la manera que ens agrada, consolidant un projecte amb nois de la casa i potenciant futbolistes que venen del futbol base. Estem contents amb els jugadors i l'equip tècnic que tenim i també tenim moltes ganes de competir una temporada sencera".

Per la seva banda, Alberto Morales segueix amb la mateixa línia i mostra el seu agraïment al club: "Estic content de continuar, perquè estic en un club que et deixa treballar i que aposta sempre aposta per jugadors de la casa. A més, té amb una metodologia de joc i de treball molt marcada, que és jugar d'una mateixa forma amb tots els equips des del futbol base fins al primer equip i això com a entrenador agrada. La temporada vinent esperem que es pugui competir de forma normal a Segona Catalana, on el que volem és fer un equip competitiu per intentar estar el més dalt possible".

 
 
Comentaris

Destaquem