Alejandra Boixader, campiona del Kids International Jiu-Jitsu Campionship, a Las Vegas

El seu pare i entrenador, Ray Boixader, entrena, des del curs passat, una trentena de nens i nenes a l'escola Ferran i Clua de Valldoreix

La lluitadora de Sant Cugat, Alejandra Boixader Bañol, s'ha adjudicat el Kids International IBJJF Jiu-Jitsu Campionship, a Las Vegas (Estats Units). Aquest campionat internacional -es va fer el 24 d'agost- és, amb el Panamericà, una de les dues competicions mundials més importants. La mira-solenca ha estat campiona en la categoria de 9 anys i en el pes de menys de 39 kg.

Més info: Boixader: la jove promesa de jiu-jitsu brasiler que vol ser campiona del món

 

Ray Boixader: "Ha estat una experiència increïble i un resultat boníssim"

El seu pare i entrenador, Ray Boixader, que ha estat molts anys lluitant a l'MMA i en l'actualitat és el representant de molts lluitadors i director tècnic esportiu de la selecció catalana de grappling i grappling GI, ha explicat que "ha estat una experiència increïble. Durant tot el mes d'agost hem estat entrenant a gimnasos de Los Ángeles, San Diego i Las Vegas. És un resultat boníssim que certifica que a Catalunya s'està treballant molt bé. Hi ha pedrera, i aquest èxit esportiu ha de servir perquè altres nens i nenes hi puguin anar". Boixader, que també té la seva pròpia escola, el Team Ray Boixader, que defensa Alejandra Boixader, ha explicat que "treballem per trobar patrocinadors que donin suport en aquest projecte esportiu".

Alejandra Boixader entrena i competeix des dels 5 anys i ja ha aconseguit, entre altres podis, 12 medalles d'or, en diferents campionats com l'Open Giland o el Kaizen a Cerdanyola del Vallès. També ha competit a Mèxic i a Fuerteventura (Illes Canàries).

 

Extraescolar de jiu-jitsu al Ferran i Clua de Valldoreix

Aquesta alumna de 4t de Primària de l'escola Ferran i Clua, de 9 anys, entrena de dilluns a divendres, en aquesta escola de Valldoreix i també a Barcelona, al gimnàs No Límits. El seu pare entrena, des del curs escolar 2018-2019, una trentena de nens i nenes a l'escola Ferran i Clua, en una activitat esportiva d'extraescolars. També és comentarista en un programa de GOL TV i en l'actualitat practica i competeix en jiu-jitsu brasiler.

 
 
Comentaris

Destaquem