Alejandro López: marxar a Itàlia per ser professional

Alejandro López Escobar és jugador de futbol sala de l'ASD Imola Calcio A 5

L’Alejandro López té 23 anys i va marxar fa uns quants anys a Itàlia amb l’objectiu de convertir-se en un jugador professional de futbol sala. I ho ha aconseguit. Aquesta serà la seva quarta temporada en la lliga italiana. Per segon any consecutiu, i després d’aconseguir l’ascens a la Serie A, la màxima categoria del futbol sala italià, la temporada passada amb l’ASD Imola Calcio a 5, seguirà defensant aquest club. La campanya 2015-2016 va ser titular i va fer 22 gols, convertint-se en un dels protagonistes de l’equip.

López: "El futbol sala és la meva filosofia de vida"

El jugador de les Planes detalla que “vull jugar a la primera divisió i consolidar-me. A Itàlia estic molt bé”. També explica que “no puc estar sense jugar a futbol sala, fer-ho a un nivell alt, superar-me i ser competitiu”. El futbol sala és el seu estil de vida: “És la meva filosofia i el meu mode de vida. És increïble. M’agrada que els aficionats vinguin a veure’ns el cap de setmana. I a banda del català i el castellà, també parlo l’italià i el portuguès”.

Ha jugat a l'Olimpyc i al FS Sant Cugat

Alejandro López, que juga en la posició d’ala-universal, va començar a jugar a l’Olimpyc Floresta FS i també va formar-se al Marfil Santa Coloma i al FC Barcelona. Abans d’emprendre la seva aventura a Itàlia va competir una temporada amb el primer equip del Futbol Sala Sant Cugat. A Itàlia també ha jugat una temporada amb l’Acireale, en la Serie A 2, i amb el Lecco, també de la Serie A 2. Ara mateix ja està en plena pretemporada, amb la mirada posada en la nova temporada esportiva.

En clau personal

Com es defineix? Competitiu, tranquil i organitzat

Una virtut: Sóc comprensiu

Un defecte: Sóc tossut

Un repte: Poder viure del futbol sala molts anys

Una il·lusió: Que la meva família estigui bé

Un sentiment: Alegria i pau

Un frase que li agradi: Lluitar fins al final

Un esport: M'agraden tots

Un país: Itàlia

Un viatge: Austràlia

Un heroi: la meva mare

Quina música li agrada? Alejandro Sanz

Un llibre: El camí de la felicitat

Una pel·lícula: American Ganster i Harry Potter

Un color: El blau

Un menjar: Truita de patata i paella

Una beguda: Coca-cola

 
Comentaris

Destaquem