Álex Larrazábal i Carmen Sainz guanyen el Campionat d'Espanya de Dobles Mixt de golf

El Club de Golf Sant Cugat ha estat l'escenari d'aquest campionat que s'ha disputat entre el dissabte 19 i el diumenge 20

Álex Larrazábal i Carmen Sainz s'han adjudicat la quarta edició del Campionat d'Espanya de Dobles Mixt que ha tingut lloc aquest cap de setmana a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat. La parella local ha firmat una targeta de 134 cops, tres menys que Alejandro González i Maria Herraez, que han finalitzat en segona posició. Belen Amorós i Gonzalo García han quedat tercers classificats en scratch, i Rosendo Menta i Laia Pasquina han quedat campions en hándicap. La també local Mònica Riera ha fet un hole-in-one en el forat 15.

Aquesta competició, organitzada per la Federació Espanyola de Golf, ha comptat amb la participació de 40 parelles, quinze de les quals són del Club de Golf Sant Cugat. El torneig s'ha jugat en 36 forats stroke play scratch. Dissabte es van jugar 18 forats en la modalitat fourball, i diumenge a 18 forats en foursome.

Balanç immillorable
Pablo Chaves, director del torneig, ha fet assenyalat que ha estat "un torneig excel·lent, en un camp i un club excel·lents. Els jugadors han gaudit moltíssim, ha estat un campionat molt bonic". Álex Larrázabal ha explicat que és "un event relativament nou però molt bonic de jugar". Ha afegit també que "el Club de Golf Sant Cugat és un dels millors camps d'Espanya".

 
Comentaris

Destaquem