Àlex Martínez guanya amb el Barça B la Copa Princesa

El jugador santcugatenc aconsegueix un dels pocs títols que encara no hi havia a les vitrines blaugranes

Àlex Martínez Piñero, jugador del FC Barcelona B d'hoquei sobre patins, es va proclamar diumenge 14 de febrer, a Astúries, campió de la Copa Princesa amb el seu club. Aquest títol el disputen els quatre primers classificats de Primera Divisió Espanyola un cop finalitzada la primera volta o, com ha estat en aquest cas, els tres primers i l'equip organitzador, el CP Mieres. El FC Barcelona B, actual líder de la categoria, es va imposar a la final per 5 gols a 2 contra el City Lift Girona. Àlex Martínez va ser autor del 3-1 al minut 17 de la primera part.

Aquest santcugatenc de 24 anys va ser durant onze temporades jugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Va fitxar pel Barça en la seva etapa júnior, va jugar a OK Lliga, va deixar l'hoquei sobre patins i es va tornar a reenganxar uns mesos després. En la seva segona etapa amb el FC Barcelona, ara com a integrant del sènior B de Primera Divisió, Martínez ha aconseguit un dels pocs títols que no figurava encara al palmarès del conjunt blaugrana.

"Personalment aquest títol és important. És un premi a l'esforç, a la il·lusió, a la constància i a la dedicació a aquest esport", ha reconegut Martínez en declaracions al TOT Sant Cugat. Martínez explica també que el seu objectiu, ara, és "continuar gaudint d'aquest esport i col·laborar amb el club en la formació de la gent jove que puja".

 
Comentaris

Destaquem