Alfredo Bergua repeteix com a directiu de la Federació Espanyola de Voleibol

El santcugatenc seguirà sent vocal quatre anys més i, un cop acabi el mandat, en portarà dotze. També és tresorer de la Federació Catalana de Voleibol

El santcugatenc Alfredo Bergua Valls continuarà exercint les seves funcions de vocal a la junta directiva de la Federació Espanyola de Voleibol. Així ho ha volgut Agustín Martín Santos, que després de la seva reelecció com a president de l'estament federatiu al desembre segueix confiant amb Bergua.

Alfredo Bergua, que ja fa vuit anys que és vocal d'aquest ens federatiu, ho seguirà sent els pròxims quatre anys. En l'actualitat, el santcugatenc és tresorer de la Federació Catalana de Voleibol i soci del Club Voleibol Sant Cugat, club del que també en va ser directiu. També ha estat regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Treballar pel voleibol català i espanyol
En declaracions al TOT Sant Cugat, Bergua ha assenyalat que "és un orgull està en l'equip que encapçala Agustín Martín Santos i és un honor per a mi poder treballar per les federacions espanyola i catalana de voleibol. Estic il·lusionat en poder contribuir a fer un nou projecte a la federació i fer més gran l'esport del voleibol".

Aquest divendres 22 i dissabte 23 de febrer, a Madrid, la federació espanyola ha fet públic la nova junta directiva per a la nova legislatura dels pròxims quatre anys, després de la primera reunió d'Agustín Martín Santos com a president reelegit.

En aquest òrgan de gestió també hi ha una altra directiva catalana. És María Isabel Zamora Gómez, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que ara passa de vocal a vicepresidenta.

 
Comentaris

Destaquem