Una alineació indeguda trenca la ratxa d'imbatibilitat del Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'HC Sant Just va impugnar el matx que va perdre vers els santcugatencs 4 a 6, de la 1a jornada d'OK Lliga Plata, i la resolució del comitè disciplinari falla en contra els vermell-i-negres

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd els 3 punts assolits en la primera victòria de l'OK Lliga Plata, disputada el darrer dissabte 19 d'octubre vers a l'HC Sant Just, per alineació indeguda. Així doncs, tot i el treballat triomf dels vermell-i-negres per 4 a 6, el Comitè de Competició de la Real Federació Espanyola de Patinatge ha emès la resolució, el dijous 7 de novembre, en la qual sancionen al conjunt santcugatenc per l'alineació de Gerard Peris, tot i no trepitjar la pista de joc, ja que no tenia la fitxa tramitada pel partit.

Amb això, tal com estableix la normativa, el sènior masculí del PHC Sant Cugat veu com li donen el partit per perdut i la consegüent pèrdua dels 3 punts, uns punts que se li adjudicaran a l'HC Sant Just. No obstant això, el Comitè de Competició ha considerat que va ser alineació indeguda per negligència i per això no sancionat a l'entitat vermell-i-negre amb un punt extra ni ha interposat multa econòmica als santcugatencs. "Fa ràbia que el que hem guanyat sobre el camp de joc ho perdem ara per papers", comenta Raimon Casas, nou president ratificat després d'aquest partit. "Tanmateix, nosaltres posarem un recurs contra el Comitè Nacional d'Apel·lació, ja que els àrbitres no ens ho van notificar i a més, el jugador no va sortir a la pista en cap moment"

Amb tot, per a Joan Carles Vadillo, entrenador del conjunt santcugatenc: "Va ser una victòria que ens va costar molt i va estar molt treballada, així que estem una mica tocats. L'equip està competint molt bé en aquest inici, esperem que l'apel·lació ens pugui donar la raó".

Amb la sanció, els santcugatencs es queden amb un balanç de 2 victòries i 1 derrota, justament aquesta, i perden el lideratge, situant-se en la 4a posició, amb 6 punts. Per la seva banda, l'HC Sant Just escala de la 10a posició a la 6a i suma 4 punts dels 9 possibles en la classificació.
 

 
 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem