Álvarez-Maresma i Rodríguez-Hidalgo guanyen el 7è Torneig de Pàdel Ajudem els Altres

El campionat, que organitzen la Masia Sant Cugat i el Junior FC, s'ha jugat del 26 de setembre al 3 d'octubre, amb 192 parelles

La parella Nacho Álvarez-Xavi Maresma, en la 1a Categoria Masculina, i Macarena Rodríguez-Alma Hidalgo, en la 1a Categoria Femenina, s'han adjudicat la setena edició del Torneig de Pàdel Masia Sant Cugat Ajudem els Altres. El campionat, que s'ha celebrat, un any més, al Junior FC, del 26 de setembre al 3 d'octubre, hi han participat 192 parelles. Enguany, a més, els participants han estrenat les 4 noves pistes de pàdel del club, que ara passa a tenir-ne 12. El campionat no és federat i, per tant, hi ha pogut jugar tothom que ha volgut.

Els altres campions

Final de la 1a Categoria Femenina. FOTO: Lali Puig

Els altres campions han estat Dani Martínez-Javi Gargallo i Sandra Solé-Judith Gómez (2a Categoria); Víctor Giol-David Llop i Gloria Druguet-Elisenda Canals; Patricia González-Gabi Claperas (2a Categoria Mixta), i Judith Gómez-Enric Verdú (3a Categoria Mixta).

L'entrega de premis, el 9 d'octubre a Masia Sant Cugat

El sopar i l'entrega de premis del setè Torneig de Pàdel Masia Sant Cugat Ajudem els Altres se celebrarà aquest divendres, 9 d'octubre, a les 21 hores, al restaurant Masia Sant Cugat. Durant l'acte, l'organització lliurarà als participants del campionat l'armilla oficial del torneig. També hi haurà un concert d'Alejandro Abad.

Naredo-Pastorino guanyen el Padel Kids

La parella integrada per Pablo Naredo i Nacho Pastorino han estat els campions d'una nova edició del torneig Padel Kids, adreçat a nens i nenes d'entre 8 i 14 anys, i que s'ha jugat aquest dissabte, 3 d'octubre.

En benefici a la Fundación Federica Cerdá

En aquesta ocasió, l'associació que es beneficiarà de l'aportació econòmica que fa cada any el torneig és la Fundación Federica Cerdá, una entitat privada santcugatenca sense ànim de lucre. Fins al moment, les 6 associacions en les quals ha col·laborat aquest campionat de pàdel són ASDI, Cáritas, Fundació Privada Iván Mañero, Fundació Small, Invest for Children i Fundació Projecte Aura.

El TOT Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat són, un any més, una de les empreses patrocinadores del torneig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem