Andrea de la Torre: “El tracte que es dóna a l’esport femení no és ni igualitari ni just”

La valldoreixenca va començar a jugar a handbol als 8 anys a l’escola Ferran i Clua i aquesta temporada 2014-2015 és la primera que juga a Divisió d’Honor, la màxima categoria de l’handbol estatal femení, amb el BM Granollers

Aquesta temporada 2014-2015 és la primera que juga a Divisió d’Honor, la màxima categoria de l’handbol estatal femení. Ho fa amb el BM Granollers, club que defensa des de fa quatre temporades i amb el qual la passada campanya va assolir l’ascens de categoria. Esportivament s’ha adjudicat, amb la selecció espanyola, els Jocs del Mediterrani en categoria juvenil (2007) i ha estat subcampiona d’Europa juvenil (2007).

La valldoreixenca va començar a jugar a handbol als 8 anys a l’escola Ferran i Clua de Valldoreix, i després de passar pel Centre Obert Sant Cugat (Jocs Escolars), va fer-ho pel BM La Roca, l’Esportiu Castelldefels Handbol, per acabar jugant al BM Granollers.

Està graduada en CCAFE i treballa a l’INEFC de Barcelona. L’Andrea ho té molt clar: “El tracte que es dóna a l’esport femení no és ni igualitari ni just. Ja fa molts anys que lluitem”. També apunta que “l’única manera de sortir als mitjans de comunicació és aconseguint èxits esportius”. També reclama que “hi hagi més dones ocupant càrrecs de responsabilitat a les juntes directives dels clubs”, amb l’objectiu de potenciar l’esport femení.

 
Comentaris

Destaquem