Andrea de la Torre guanya la Supercopa de Catalunya Femenina d'handbol

La de Valldoreix, del KH-7 BM Granollers, ha estat distingida com la millor portera del campionat

Andrea de la Torre Pérez s'ha adjudicat, amb el seu club, el KH-7 BM Granollers, la Supercopa Catalunya Femenina d'handbol. El conjunt vallesà s'ha imposat (30-20) a l'Esportiu Tibu-Ron Castelldefels, conjunt en què la portera de Valldoreix, de 23 anys, hi va militar durant 5 campanyes, 2 com a juvenil i 3 de sènior. El KH-7 BM Granollers i l'Esportiu Tibu-Ron Castelldefels han disputat aquesta competició, un com a campió de la Copa Catalana i l'altra com a únic equip de Divisió d'Honor, corresponent a la temporada 2013-2014. De la Torre ha estat distingida com la millor portera del campionat. El partit s'ha jugat aquest dissabte, 23 d'agost, a Sant Feliu de Llobregat.

Andrea de la Torre Pérez va aconseguir la temporada passada, la 2013-2014, l'ascens a Divisió d'Honor Femenina, la categoria més alta de l'handbol femení espanyol. Aquesta serà la 4a temporada de de la Torre al KH-7 BM Granollers.

Debutarà a Divisió d'Honor
Les de Granollers iniciaran la lliga de Divisió d'Honor el cap de setmana del 13 i 14 de setembre a la pista del Balonmano Bera Bera, actual campió de lliga. El KH-7 BM Granollers va iniciar la pretemporada el 4 d'agost. Per a Andrea de la Torre, el principal objectiu "és gaudir del campionat, i la permanència".

Els seus èxits esportius més destacats
En el currículum esportiu d'Andrea de la Torre també hi figuren d'altres èxits esportius com una medalla de plata, l'any 2007, amb la selecció espanyola, en el Campionat d'Europa Juvenil, i una primera posició als Jocs del Mediterrani, també al 2007.

 
Comentaris

Destaquem