Andrea de la Torre jugarà a la categoria més alta de l'handbol femení espanyol

La portera de Valldoreix, de 23 anys, ha aconseguit, amb el BM Granollers, l'ascens a la Divisió d'Honor Femenina. Ho ha fet aquest cap de setmana, a Oviedo, en la fase d'ascens

Andrea de la Torre Pérez, portera del primer equip del BM Granollers ha aconseguit l'ascens a Divisió d'Honor Femenina, la categoria més alta de l'handbol femení espanyol. La de Valldoreix, de 23 anys, ho ha aconseguit aquest cap de setmana en la fase d'ascens a l'ABF, que s'ha jugat a Oviedo. En les semifinals, el BM Granollers ha superat el BMC Mavi de Gijón, i en la final, l'Asisa Málaga Costa del Sol, aquest diumenge, 18 de maig. Són el BM Granollers i l'Asisa Málaga Costa del Sol els dos equips que han assolit l'ascens de categoria. Aquest dilluns, 19 de maig, l'Ajuntament de Granollers oferirà una recepció al BM Granollers.

Tot i l'ascens, segons de la Torre, encara no se sap si el club podrà inscriure l'equip femení a la Divisió d'Honor. Les dificultats de reunir els diners necessaris per afrontar aquesta categoria fan perillar que aquest conjunt pugui assolir l'ascens.

Andrea de la Torre: "El què ha fet aquest equip és història"
Andrea de la Torre ha qualificat la temporada de "rodona. El què ha fet aquest equip és història. Ha estat una sorpresa perquè l'objectiu d'aquesta temporada era la permanència. Veniem de pujar de Lliga Catalana". Enguany, les lesions han respectat de la Torre: "En els últims anys he tingut moltes lesions i, aquesta campanya, he tingut sort i no m'he lesionat".

El BM Granollers ha estat el campió del grup C a la Divisió de Plata, fet que li ha permès jugar, primer, una Fase de Sector, en què van quedar segones i, després, disputar la fase d'ascens.

Els seus èxits esportius més destacats
En el currículum esportiu d'Andrea de la Torre també hi figuren d'altres èxits esportius com una medalla de plata, l'any 2007, amb la selecció espanyola, en el Campionat d'Europa Juvenil, i una primera posició als Jocs del Mediterrani, també al 2007.

Andrea de la Torre va començar a jugar en els equips benjamí i aleví del Ferran i Clua de Valldoreix, i després va jugar 2 anys a l'equip infantil del Centre Obert Sant Cugat. Posteriorment, es va incorporar al BM La Roca, on hi va jugar 2 temporades en la categoria cadet. Al Castelldefels hi va militar 5 campanyes, 2 com a juvenil i 3 de sènior. En l'actualitat juga, des de fa 3 temporades, al BM Granollers.

 
Comentaris

Destaquem