Andrea Iriondo i Cristina Borja, els dos fitxatges del Club Voleibol Sant Cugat

El conjunt santcugatenc debutarà al campionat de lliga a la pista del Volei Grau Castelló el dissabte 10 d’octubre

El Club Voleibol Sant Cugat ha incorporat dues jugadores per donar un plus de qualitat a l’equip que el permeti aspirar a l’ascens a Superlliga. Es tracta d’Andrea Iriondo, que arriba procedent del CVB Barça, i Cristina Borja, que ha jugat aquesta última temporada al CV Sant Boi. Les dues jugadores tenen 21 anys, la primera juga en la posició de punta receptora i la segona de central.  

“L’Andrea és una jugadora jove, que al Barça de Superlliga jugava poc i que arriba amb moltes ganes de demostrar la seva qualitat”, explica l’entrenador, Rafa Ruiz. “Cris ha estat una de les millors centrals de Superlliga 2, es destaca en el bloqueig i en atac i sumarà moltíssim”.

Pel que fa a baixes no seguiran amb l’equip Clàudia Martínez, Neus Sánchez, Ainhoa Buetas, Kadri Puri, Esther Bermejo i Nadia Molino. Neus Sánchez jugarà amb el sènior B i Ainhoa Buetas marxa a estudiar fora i quan torni és possible que jugui també al sènior B.

Les jugadores que formaran part del primer equip són Júlia Rodríguez, Sara Julián, Júlia Bonet, Paula García, Maria Sanchís, Andrea Iriondo i Cristina Borja; i les juvenils Clàudia Llauradó, Maria Garcia, Laura Brun, Aitana Garcia, Patricia Hanfland i Aina Berbel. Aquestes sis últimes jugadores seran jugadores del sènior però jugaran amb el juvenil els partits importants.

Objectiu: pujar a Superlliga

El Club Voleibol Sant Cugat s’ha fixat com a principal objectiu l’ascens a la màxima categoria estatal: “La nostra idea ha estat muntar un equip jove que estigui a dalt i que pugui aspirar a pujar a Superlliga”, explica el tècnic. “Serem, una altra vegada, l’equip més jove de la categoria”. El club, encara que té l’opció de jugar a Superlliga, ha renunciat a la plaça prioritzant que les jugadores guanyin experiència a Superlliga 2: ”Ja ho vam fer fa dues temporades i no va sortir bé. La idea és pujar per mèrits propis i ser més competitius a la màxima categoria”.

Calendari i pretemporada

La lliga comença oficialment el 10 d’octubre. El conjunt santcugatenc debutarà a la pista del Volei Grau Castelló i finalitzarà el campionat a casa contra el CV Madrid. El calendari complet es pot consultar al web de la Federació.

L’equip iniciarà la pretemporada el dilluns 31 d’agost. Encara no s’han confirmat partits amistosos però el que sí que és segur és que les jugadores faran un stage.

 
Comentaris

Destaquem