Andreica i Heras (CTN Sant Cugat), subcampiones del Campionat de Catalunya

Noemí Andreica va aconseguir la segona posició en el dobles femení, mentre que Natalia Heras ho va assolir en dobles mixta

Les jugadores del Club Tennis Natació Sant Cugat Noemí Andreica i Natalia Heras van aconseguir pujar en el segon graó del podi en el Campionat de Catalunya infantil de tennis. Amb això, mentre que Andreica ho va fer en la categoria de dobles femení (fent parella amb Marta Ferrer), Heras ho va fer en dobles mixta (amb el tennista Adrià Velázquez).

Així doncs, les tenistes Andreica i Ferrer es veien superades en la final per Celia Torrelles i Ana Maye per 4-6, 7-6 i 10-8. Prèviament, havien eliminat a Maria Palacios i Marina Quesada (7-6, 2-6 i 10-7), a Mireia Roqueta i Clàudia Lopez (6-3 i 6-3), a Olivia Graupera i Ailana Tserenova (6-0 i 6-1) i a Natalia Heras i Olivia Poinsot (6-3 i 6-3).

En el cas de Natalia Heras, que feia parella amb Adrià Velázquez, va sumar la medalla de plata, després de caure en la final vers Jaume Casas i Celia Torrelles per 3-6. 6-1 i 10-6. Abans, la dupla havia guanyat a Mar Cabassers i Nicolau Canas (6-3 i 6-3) i a Sergio Paulo Bastos i Alexia Paula Bastos (6-1 i 6-1).