Andrés Iniesta farà un campus de futbol al Junior FC

El campus, adreçat a joves d'entre 6 i 14 anys i obert a tothom, es farà del dilluns 30 de juny al divendres 8 d'agost. El Junior FC també n'és organitzador

El jugador del FC Barcelona, Andrés Iniesta, farà un campus de futbol al Junior FC, club que també en serà organitzador, del dilluns 30 de juny al divendres 8 d'agost. Iniesta es va reunir el dilluns 31 de març amb el president del Junior FC, Miky Ranera, a les dependències del Junior FC, unes instal·lacions que li van agradar moltíssim. Hi va enregistrar el video i les fotografies promocionals del campus.

Campus formatiu obert a tothom
El campus de futbol està adreçat a joves d'entre 6 i 14 anys, i és obert a tothom. De fet, està previst l'assistència de jugadors de diferents punts de l'Estat espanyol i també de l'estranger. Hans Schönhöfer, director tècnic esportiu de la secció de futbol del Junior FC, serà un dels directors del campus, en el que també hi estarà implicat Emili Ricart, exfisioterapeuta i recuperador físic del primer equip de futbol del FC Barcelona. Els tècnics d'aquest campus formatiu seran entrenadors del Junior FC.

Iniesta, meravellat per les instal·lacions
Andrés Iniesta ha escollit el Junior FC per fer-hi el seu campus per les seves instal·lacions de primer nivell (camps de futbol, instal·lacions, càmeres fixes de gravació d'entrenaments, piscina i gimnàs); per la filosofia formativa de la secció de futbol del Junior FC, i també per la seva ubicació, amb una molt bona comunicació. El Junior FC vol que aquesta iniciativa tingui continuïtat.

 
Comentaris

Destaquem