Andrés Iniesta visita el campus que porta el seu nom al Junior FC

El jugador del FC Barcelona ha conversat amb els futbolistes i s'ha exercitat amb ells. El campus, amb 120 jugadors per setmana, ja no té places des de fa setmanes

Andrés Iniesta, jugador del primer equip de futbol del FC Barcelona, ha visitat aquest divendres, 4 de juliol, el campus que porta el seu nom al Junior FC. El jugador ha conversat amb els futbolistes i s'ha exercitat amb ells. Està previst que el d'Albacete visiti en més ocasions el seu campus formatiu, que ha començat aquest dilluns, 30 de juny, i finalitzarà el 8 d'agost. El Junior FC, que també n'és organitzador, valora molt positivament el funcionament d'aquesta primera setmana de campus.

El campus ja no té places des de fa setmanes
Hans Schönhöfer, director tècnic esportiu de la secció de futbol del Junior FC, i Emili Ricart, exfisioterapeuta i recuperador físic del primer equip de futbol del FC Barcelona, són els directors del campus. Els coordinadors esportius d'aquest campus són Jordi López i Jose Luís Fernández, entrenadors del Junior FC. Els tècnics són entrenadors del Junior FC. El campus de futbol, amb totes les places cobertes des de fa setmanes (120 jugadors per setmana), està adreçat a joves d'entre 6 i 14 anys, i és obert a tothom. A partir de la pròxima setmana hi haurà futbolistes procedents de diferents punts de l'Estat espanyol que hi prendran part.



Andrés Iniesta ha escollit el Junior FC per les seves instal·lacions de primer nivell (camps de futbol, instal·lacions, càmeres fixes de gravació d'entrenaments, piscina i gimnàs); per la filosofia formativa de la secció de futbol del Junior FC, i també per la seva ubicació, amb una molt bona comunicació. El Junior FC vol que aquesta iniciativa tingui continuïtat en els pròxims anys.

 
Comentaris

Destaquem