Àngela Díaz, del CTN Sant Cugat, es corona vencedora en el Campionat d'Espanya

La tenista es va imposar en la categoria de veterans +70, després de classificar-se com a líder del seu grup i vèncer en la final

Àngela Díaz, jugadora del Club Tennis Natació Sant Cugat, va guanyar el Campionat d'Espanya de veterans +70, un campionat que es va disputar a Manacor entre el 28 de maig i el 5 de juny. La santcugatenca, així, va alçar-se com la millor de les 6 tenistes de la seva categoria, repetint el títol ja aconseguit en la categoria +65 en el 2016 i el 2018.

Díaz va obtenir bitllet per a la final, després d'acabar líder del seu grup amb 2 victòries (6-4 i 6-2 contra Isabel Elias i 2-6, 6-1 i 10-7 contra Mirella Gritti). Ja en la final, la santcugatenca s'imposava a Concepción De La Rosa per 6 a 1 i 6 a 1.

D'altra banda, Víctor RomanBelen Oria van assolir adjudicar-se el subcampionat en la categoria de dobles. Roman ho feia en la categoria +65 amb Javier Gil, després de perdre la final 6 a 2 i 6 a 2 contra Àngel Gonzalo i Francisco López. Per la seva banda, Oria ho obtenia en la categoria +60 juntament amb Rosa Maria Togares, en caure en la final vers 6 a 3 i 6 a 3 vers Heike Deda i Pilar Pérez.