Anna Carranza deixa el CH Vila-sana per incorporar-se al Patí Hoquei Club Sant Cugat

La jugadora de Reus, que el 21 de gener complirà 17 anys, és subcampiona d'Europa sub-16

La jugadora Anna Carranza Bordes, de Reus, és la nova jugadora del primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Aquesta jove jugadora que el pròxim 21 de gener complirà 17 anys, arriba amb l'objectiu de "salvar la categoria". La reusenca ha fitxat fins a finals de temporada, "però si tot va bé espero quedar-m'hi anys".

Jaume Oms la convenç

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Jaume Oms, ha convençut Anna Carranza perquè se sumi al projecte esportiu de l'equip. "Necessitava un canvi d'aires i quan vaig parlar amb el Jaume Oms em va donar molta confiança. Estic molt motivada perquè entre totes salvem la categoria".

Carranza: "Sóc una jugadora agressiva i faig gols"

Anna Carranza ha jugat les últimes 3 temporades amb el CH Vila-sana, a Nacional Catalana, i es defineix com una jugadora "agressiva i que fa gols". En la temporada 2014-2015, amb el conjunt del Pla d'Urgell va ser subcampiona d'Europa en la categoria sub-16, campiona d'Espanya i subcampiona de Catalunya.

Abans d'incorporar-se al CH Vila-sana, Carranza ha jugat en categories de base del Reus Deportiu i els Reus Ploms. Ha jugat amb la selecció catalana sub-17 i, des de fa dos anys, participa en les sessions de control que fa la federació espanyola de patinatge.

Anna Carranza ha debutat aquest dissabte, 14 de gener, amb el seu nou equip. El PHC Sant Cugat ha perdut (3-0) contra un rival directe a la part baixa de la classificació a l'OK Lliga Femenina, el CP Vilanova. Les santcugatenques són tretzenes i penúltimes, amb 6 punts.

 
Comentaris

Destaquem