Anna Domingo gaudeix en la golejada de l'FS Sant Cugat amb un repòquer de gols

La jugadora ha anotat 5 dianes en la important victòria de les vermell-i-negres per allunyar-se de la promoció de descens

El femení del Futbol Sala Sant Cugat ha començat el 2023 de la millor manera possible, i és que les vermell-i-negres han guanyat 8 a 0 al CFS Montcada, el diumenge 15 de gener. Les santcugatenques han estat un corró per al seu rival i no han donat cap opció, amb una excelsa Anna Domingo que ha anotat 5 gols.

Així doncs, les vermell-i-negres han pogut encarrilar ràpidament el partit, i és que en els primers 5 minuts, Anna Domingo ha anotat un doblet. A més, abans del pas pels vestidors, Domingo ha certificat una increïble 1a part marcant un nou gol (3 a 0).

En la represa, les santcugatenques han continuat sent dominadores de l'esfèric i ràpidament han tornat a anotar gràcies a l'encert d'Alba Laguna. Amb això, el duel arribava als darrers 10 minuts amb el clar avantatge local (4 a 0), no obstant això, l'FS Sant Cugat encara no havia tret el peu de l'accelerador, i amb 2 gols més d'Anna Domingo i les dianes de Maria Ángeles Baena 'Chiki' i Clàudia Expòsito arrodonien un gran partit (8 a 0).

Amb aquesta golejada, l'FS Sant Cugat agafa avantatge amb la posició de promoció d'ascens, situant-se 4 punts per sobre del Colegio Santo Angel CCR - Baixsud de Castelldefels. A més, en la pròxima jornada, les vermell-i-negres visitaran precisament a aquest rival, amb l'objectiu d'ampliar la seva diferència en la classificació, el dissabte 21 de gener.