Ansu Fati certifica la remuntada del FC Barcelona en el Joan Gamper

El valldoreixenc va anotar el 3 a 2 en el minut 90 davant el Tottenham Hotspur FC

El valldoreixenc Ansu Fati va ser clau en la victòria del FC Barcelona en el Trofeu Joan Gamper, i és que el jugador blaugrana va marcar el 3 a 2 en el minut 90, en un duel que van acabar vencent els barcelonins per 4 a 2, el dimarts 8 d'agost. Amb això, Fati va participar en la remuntada del FC Barcelona en el trofeu de presentació de l'entitat blaugrana que va disputar contra el Tottenham Hotspur FC.

Tot i que Robert Lewandowski obria l'electrònic en els primers compassos de partit, l'equip anglès capgirava el marcador abans del pas pels vestidors (1 a 2). En la represa, els visitants van tenir el domini de la pilota, però Ferran Torres aconseguia l'empat, en el minut 81. Ja en els darrers compassos, Ansu Fati posava per davant el FC Barcelona, amb un xut creuat en el minut 90, mentre que Abde sentenciava el partit en el temps afegit (4 a 2).