Ansu Fati s'estrena com a golejador en la LaLiga Santander aquesta temporada

El davanter valldoreixenc del FC Barcelona ha anotat el 3 a 0 en el partit vers a la UD Llevant, equip en el qual milita el santcugatenc Enric Franquesa

El valldoreixenc Ansu Fati, davanter del FC Barcelona, s'ha recuperat de la seva lesió per la porta gran, i és que ha anotat el 3 a 0 davant la UD Llevant en el temps afegit, el diumenge 26 de setembre. Amb això, després de 10 mesos d'inactivitat per una lesió en el seu genoll, Fati s'ha estrenat com a golejador aquesta temporada a LaLiga Santander.

Més info: El valldoreixenc Ansu Fati ja entrena amb el grup i està a punt per tornar

Ansu Fati ha sortit sobre el terreny de joc en el minut 80, amb el 2 a 0 ja en el marcador. La qualitat del valldoreixenc, però, no ha passat desapercebuda, i és que en una de les seves primeres accions ha estat a punt de provocar un penal. Ja en el minut 90, amb el temps afegit, Fati no s'ho ha pensat dues vegades i, amb un potent xut des de fora l'àrea, ha superat a Aitor Fernández.

Per la seva banda, el defensa santcugatenc de la UD Llevant, Enric Franquesa, no ha pogut gaudir de minut, tot i estar convocat pel partit. Amb el triomf, el FC Barcelona se situa en la 6a posició, amb un partit pendent, mentre que la UD Llevant és 17è i segueix sense conèixer la victòria aquesta temporada.