Antón i Bosch continuaran liderant el creixement de la UESC de tennis taula

Ambdós tècnics són els artífexs de la consolidació dels vermell-i-negres i continuaran com a entrenadors en la temporada dels 2 ascensos

La progressió de la secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat té noms propis, i és que Josep Antón i Enric Bosch porten tota una vida dedicada al club vermell-i-negre. Amb això, en la temporada que el femení ha aconseguit l'ascens a la Superdivisió d'Honor i el masculí ha pujat a la 1a Nacional, ambdós continuaran exercint com a entrenadors de la secció de tennis taula.

D'aquesta manera, Josep Antón assenyala la feina que hi ha hagut en els darrers anys: "El nostre objectiu és refermar aquest projecte, que hem fet créixer des d'abaix. Vam començar jugant amb 14 anys i hem anat aprenent, fent cursos d'entrenador i hem aconseguit que el club sigui un referent a Catalunya i a estar entre els 5-10 millors d'Espanya".

Amb tot, ambdós arrenquen una nova temporada d'il·lusions i somnis i amb l'esperança d'assolir la permanència amb els 2 primers equips del club vermell-i-negre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem