contingut promocionat
logo club tennis natacio sant cugat ctnsc web

 

 

Aprèn tenis, pàdel i natació al Club Tennis Natació Sant Cugat

Les escoles esportives del club es defineixen per la qualitat i l'excel·lència

Any rere any, les Escoles Esportives del Club Tennis Natació Sant Cugat forgen nous esportistes en les disciplines de tenis, pàdel i natació. Cada any, les vitrines del Club s’omplen dels trofeus aconseguits per aquesta escola de gran renom, que compta amb un dels millors equips de formació en aquestes disciplines.

El Club ofereix la possibilitat de formar part de l'escola durant un any en els tres esports sense ser soci de l'entitat. Una bona manera de provar durant un curs i veure l'evolució i la forma de treball d'aquesta escola.

Escola de natació

L’escola de natació ofereix una oferta adaptada a les necessitats de nadons i nens i nenes de fins a 7 anys. El fet de treballar amb grups reduïts permet que els alumnes obtinguin el millor aprenentatge possible.

Escola de tenis

El tenis és l’esport de capçalera del CTNSC i la seva escola de tenis, una de les més importants de Catalunya. Fa més de 50 anys que les pistes del Club acullen nombroses competicions i que l’escola prepara a nens i nenes que volen créixer en l’esport de la raqueta. Els menors de set anys tenen les condicions ideals per aprendre aquest esport. El Club disposa de 16 pistes de tenis: 11 de terra batuda, 2 ràpides i 3 pistes de gespa artificial.

Escola de pàdel

El Club fa anys que aposta decididament per la pràctica i formació de pàdel en nens i nenes de fins a set anys. A les seves instal·lacions hi ha 10 pistes de pàdel exteriors, envoltades de natura i un ambient cent per cent esportiu.

Si vols formar-te en qualsevol d'aquests esports en unes instal·lacions espectaculars i en un club únic, t'has d'inscriure a les escoles esportives del Club Tennis Natació Sant Cugat.

Més de 2.000 m² per gaudir de l'esport FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem