Ari Priante i l'IBSA canari, flamants campions de la Superlliga Iberdrola

La col·locadora de Valldoreix ha guanyat amb l'IBSA Club Voleibol CCO 7 Palmas la Superlliga Iberdrola de voleibol davant el Feel Volley Alcobendas

La valldoreixenca Ariadna Priante s'ha alçat campiona de la Superlliga Iberdrola de voleibol amb el seu equip, l'IBSA Club Voleibol CCO 7 Palmas, després de guanyar el set d'or davant del Feel Volley Alcobendas, disputat el diumenge 18 d'abril a Alcobendas. Així doncs, la col·locadora va ajudar l'equip gran canari a vèncer el seu primer títol de la màxima categoria estatal de voleibol.

Amb això, la jugadora de Valldoreix es mostra molt satisfeta: "Estic molt contenta, és una recompensa a tot el treball i l'esforç. És veritat que teníem marcades algunes metes, i el títol podia ser una d'elles, però a principi de la temporada no m'ho hauria imaginat mai".

A més, Priante valora la seva aportació a l'equip: "Durant la temporada he pogut participar bastant tot i la meva joventut (18 anys). A més, ha sigut el meu primer any a Superlliga Iberdrola i he pogut jugar moments importants i m'he sentit que es confiava en mi".

L'equip arribava al quart partit de la final amb l'avantatge de 2 victòries i 1 derrota, gràcies als triomfs en el primer partit (3 a 2) i en el tercer (1 a 3). Per la seva banda, les madrilenyes aconseguien guanyar el segon enfrontament (2 a 3). No obstant això, el Feel Volley Alcobendas aconseguia igualar la final (2 a 2) amb el seu triomf per 3 a 1, donant pas al set d'or, pioner aquesta temporada en la competició.

Amb tot, en aquest darrer set, un set a 15 punts, l'IBSA Club Voleibol CCO 7 Palmas va aconseguir certificar la gesta i, tot i anar quasi tot el parcial per darrere (11 a 10), l'equip de Priante va aconseguir capgirar l'electrònic (13 a 15) i sumar el seu primer títol de Superlliga Iberdola.

 
 
Comentaris

Destaquem